Xiaomi 12 отримає 50-мегапіксельний датчик великого формату та екран 2К

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер, відомий у соціальній мережі Weibo під ніком Digital Chat Station, поділився новими подробицями про Xiaomi 12. Так, наприклад, повідомляється, що для лінійки Xiaomi 12 компанія розглядає як екрани роздільною здатністю 2K, так і простіші дисплеї – роздільною здатністю Full HD+. У тому, що сам Xiaomi 12, а також Xiaomi 12 Pro і Xiaomi 12 Ultra отримають дисплеї роздільною здатністю 2К або вище, немає жодних сумнівів, а ось матриця Full HD+ цілком може дістатися моделі Xiaomi 12 Lite. За чутками, це буде досить компактний смартфон із екраном діагоналлю 6,3 дюйми на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 870.

Також інформатор підтвердив використання в основній камері Xiaomi 12 датчика роздільною здатністю 50 Мп. І це буде великий сенсор – оптичного формату приблизно 1/1,3 дюйми. Звичайно, в основному модулі буде передбачена система оптичної стабілізації зображення.

Нарешті інсайдер повідомляє, що Xiaomi підготує достатню кількість Xiaomi 12 до старту продажів. Правда, тут їй може перешкодити Lenovo зі своїм флагманом Moto Edge X, який вийде приблизно одночасно з Xiaomi 12 і який буде побудований на тій же платформі – Snapdragon 898. може перешкодити створенню достатньо обсягу складських запасів Xiaomi 12.

Digital Chat Station – перевірений інсайдер. Раніше він повідомив точні характеристики та дати виходу Redmi K30, K40, Xiaomi Mi 10 та Mi 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.