Рендер iPhone 14 Pro з’явився у новому відео

iPhone 14 Pro з новим дизайном, вузькими рамками та без виступаючої камери показали на комп'ютерних зображеннях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще до виходу iPhone 13 у ЗМІ почали говорити про те, що Apple може відмовитися від чубчика у 2022 році. Примітно, що всі інсайдери погоджуються з цим, тому iPhone 14, швидше за все, повинен отримати новий дизайн фронтальної панелі, зазначає IXBT .

Дизайнер Вакар Хан , використовуючи наявні на даний момент відомості, створив комп’ютерні зображення флагманського смартфона iPhone 14 Pro. Рендери демонструють зменшені рамки по всьому периметру екрану та невеликий отвір для фронтальної одинарної камери. Подібний дизайн активно використовується серед користувачів Android-смартфонів.

iPhone 14 Pro з новим дизайном, вузькими рамками та без виступаючої камери показали на комп’ютерних зображеннях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також в очі впадає дизайн задньої частини: блок камери не виступає над площиною задньої панелі смартфона. Наскільки це відповідає дійсності, поки що сказати складно.

Раніше повідомлялося, що iPhone 14 отримає Apple A15 Bionic, яка дебютувала в iPhone 13. Але потім з’явилися відомості, що смартфон отримає нову платформу Apple A16 Bionic, яка буде проводитися з використанням того ж самого технологічного процесу, що і Apple A15 Bionic. Тобто Apple вперше в історії використовуватиме той самий техпроцес три роки поспіль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.