Робочий Samsung Galaxy S22 Ultra на реальних фотографіях

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер Джон Просер опублікував перші реальні фотографії майбутнього флагманського смартфона Samsung Galaxy S22 Ultra. Як і повідомлялося раніше, він справді буде схожий на апарати серії Galaxy Note з фірмовим прямокутним дизайном.

Перше, що впадає у вічі в Galaxy S22 Ultra, — вбудований стілус S Pen. Крім того, попереду апарат дуже нагадує торішній Galaxy Note 20 Ultra. У нього прямокутна форма корпусу, екран з мінімальним вигином з боків та фірмовий отвір під фронтальну камеру по центру дисплея.

Позаду Galaxy S22 Ultra кардинально відрізняється від усіх попередніх флагманів Samsung. Замість звичного виступаючого блоку з камерами, кожен об’єктив окремо один від одного трохи випирає з корпусу. Усього можна розглянути чотири камери, одна з яких оснащена перископічним об’єктивом, та додатковий модуль із лазерним автофокусом. За чутками , набір камер буде схожий на Galaxy S21 Ultra.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Galaxy S22 Ultra отримає 6,8-дюймовий AMOLED-екран із частотою оновлення до 120 Гц, процесор Exynos 2200 з графікою AMD або Snapdragon 898 та акумулятор ємністю 5000 мАч з підтримкою швидкої 45-ватт.

За даними Джона Проссера, Samsung відкриє попереднє замовлення на смартфони серії Galaxy S22 на другому тижні лютого 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.