Xiaomi 12 вже запустили у виробництво, а Xiaomi 12 Pro та Xiaomi 12 Ultra затримаються

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з інформацією, опублікованою перевіреним китайським інсайдером Digital Chat Station, перший смартфон на базі однокристальної системи Snapdragon 898 запустили в тестове виробництво, а повномасштабне виробництво стартує пізніше цього місяця.

Повідомляється, що стандартну версію Xiaomi 12 вже починають виробляти, щоб представити у грудні цього року. Ця версія надійде у продаж першою. Версії Xiaomi 12 Pro та Xiaomi 12 Ultra будуть запущені у виробництво пізніше, їх дебют очікується вже наступного року.

Xiaomi 12 отримає дуже високе співвідношення екрану та площі передньої панелі, з боків екран буде вигнутий і з дуже вузькими рамками, у тому числі нижньою. Отвір для фронтальної камери розташовуватиметься по центру. Він не буде рекордно маленьким, проте за рахунок крихітних рамок екрана отвір сприйматиметься трохи менше, ніж у Xiaomi Mi 11. Новинка отримає екран LTPO, який може забезпечити функцію адаптивного регулювання частоти оновлення від 1 до 120 Гц. Це дозволить ефективно заощаджувати заряд акумулятора.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, нещодавно з’явилися новини про те, що серія Xiaomi 12 матиме акумулятор ємністю близько 5000 мА год. Бездротова зарядка може бути обмежена китайськими законами та лімітом 50 Вт. Потужність провідної зарядки становитиме 120 Вт. Нещодавно працюючий флагман Xiaomi 12 вперше сфотографували в руках користувача .

Digital Chat Station першим точно повідомив характеристики та дати виходу Redmi K30, K40, Xiaomi Mi 10 та Mi 11.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.