Браузер у смартфонах Samsung класно прокачали. Що нового?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung випустила бета-версію свого браузера Samsung Internet. Додаток отримав нові функції, покликані полегшити життя користувачів та забезпечити додатковий захист інформації за рахунок розширених опцій конфіденційності.

Нова бета-версія браузера Samsung Internet 16.0.2.15 надала користувачам можливість переміщувати адресний рядок URL зверху вниз. Оскільки багато смартфонів Samsung оснащені дисплеями великої діагоналі, багатьом користувачам незручно тягнуться до верхньої частини екрана, щоб дістатися адресного рядка. За допомогою цієї опції користувачі зможуть розташувати адресний рядок у самому низу, де до нього буде набагато легше дістатися.

Крім цього, додано підтримку групових вкладок як у браузері Google Chrome. Це дозволяє користувачам, у яких часто відкрито багато сторінок, акуратно сортувати їх за групами для полегшення доступу. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третє нововведення – це експериментальна функція для підключення з пріоритетом за захищеним протоколом HTTPS. Це ще один захід від Samsung щодо покращення контролю конфіденційності у своєму веб-браузері.

Всі ці функції в даний час доступні тільки користувачам, які беруть участь у бета-тестуванні програми виявлення помилок. Перед тим, як компанія випустить стабільну версію браузера для всіх користувачів, може пройти кілька тижнів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.