Розкрито характеристики нового смартфона Xiaomi 12 Lite

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На просторах інтернету з’явилася інформація про новий пристрій Xiaomi під назвою 12 Lite. Гаджет буде доступний як на китайському ринку, так і на світовому, і вийде під кодовими іменами ZIJIN та TAOYAO.

Реклама

Згідно з публікацією у Twitter-блозі Xiaomiui | Xiaomi & MIUI News , головною відмінністю між моделями стануть характеристики камери. Завдяки вивченню коду інтерфейсу MIUI ентузіастам вдалося дізнатися, що Xiaomi 12 Lite буде працювати на базі новітнього чіпсету Qualcomm Snapdragon 778G+ з кодовим номером моделі SM7325.

Смартфон матиме дисплей з роздільною здатністю 2400х1080 пікселів і частотою оновлення 120 Гц, а також підекранним сканером відбитків пальців. Основна камера моделі ZIJIN включатиме основний, ультраширококутний та телескопічний модулі. У глобальній версії гаджета телевізор буде замінений макрооб’єктивом. Примітно, що подібна відмінність у специфікації тильної камери була й у минулорічному смартфоні Xiaomi Mi11 Lite.

Дата релізу Xiaomi 12 Lite наразі невідома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: