Перенесення інформації з iPhone тепер підтримують нові смартфони з Android 12 – деталі

Ця можливість вже з'явилася на смартфонах Google Pixel

Ось уже кілька тижнів користувачі WhatsApp мають можливість перенести історію своїх повідомлень з iPhone на смартфони Samsung, а тепер ця можливість також з’явилася на смартфонах Google Pixel.

Більш того, Google заявив, що будь-який новий телефон, який працюватиме під керуванням операційної системи Android 12, підтримуватиме цю функцію.

Передача історії повідомлень працює досить легко. Все, що потрібно, це кабель з роз’ємами Lightning і USB-C. Ви підключаєте Android-смартфон до iPhone за його допомогою, а потім скануєте QR-код на своєму iPhone, щоб запустити WhatsApp і перенести всі свої розмови, мультимедіа та інші дані на Android-смартфон.

Дані безпечно передаються між телефонами. Google заявляє, що тісно співпрацює з WhatsApp для забезпечення захисту. Ніхто інший ніколи не зможе отримати доступ до вашої інформації та файлів. Історія чату буде просто скопійована з iPhone на Pixel і в процесі передачі iPhone втратить можливість отримувати нові повідомлення.

Очікується, що функція стане доступною і на раніше випущених смартфонах інших виробників у міру випуску оновлення Android 12.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.