Vivo придумала оригінальний спосіб приховати підекранну камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те що смартфони з підекранними камерами вже доступні у продажу, технологія не відрізняється високою якістю і викликає багато запитань. Схоже, у vivo є просте і нехитре рішення цієї проблеми.

Першим комерційним телефоном з підекранною камерою став ZTE Axon 20, на зміну якому прийшов Axon 30. У портфоліо Xiaomi є Mi Mix 4, а у Samsung – Galaxy Z Fold 3. Схоже, vivo теж працює над подібним смартфоном, але планує вирішити проблему з видимістю самої камери під дисплеєм. В ході великого 32-сторінкового документа виробник пропонує помістити прямо над камерою значок індикатора заряду.

Проблема підекранних камер в тому, що через конструктивні особливості їх видно неозброєним оком. Значок приховає існуючий недолік, а користувач буде насолоджуватися повноекранним дисплеєм без вад. Якщо смартфон повернути горизонтально, на місці індикатора заряду з’явиться інший значок. Після активації самої камери необхідність в скритності відпаде, а значить, об’єктив зможе зібрати необхідну кількість світла для створення якісної фотографії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оскільки ідея поки не втілена, немає ніяких гарантій, що китайський виробник коли-небудь випустить щось подібне. Цілком можливо, що першим смартфоном vivo з подекранной камерою стане NEX 4, вихід якого очікується в 2022 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.