Селфі-тест Apple iPhone 13 Pro Max: флагманська якість фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти лабораторії DxOMark вивчили можливості фронтальної камери флагманського смартфона Apple. Гаджет пройшов ряд випробувань, в ході яких фахівці зробили сотні фотографій, щоб з’ясувати, наскільки добре новинка справляється з популярним сценарієм роботи.

Фронталки смартфона представлена ​​12-мегапіксельним датчиком зображення з апертурою f / 2.2 і еквівалентною фокусною відстанню 23 мм. Як і основний модуль, вона підтримує кінематографічний режим запису відео (1080p @ 30 fps), а максимальна роздільна здатність при відеозйомці становить 4К при 60 кадрах в секунду.

До сильних сторін пристрою камери експерти віднесли точну експозицію, реалістичну передачу кольору і хорошу деталізацію при зйомці як в приміщенні, так і на вулиці. Крім того, iPhone 13 Pro Max точно оцінює глибину різкості при розмиття фону і забезпечує широкий динамічний діапазон. При зйомці відеороликів коректно розраховуються експозиція і баланс білого, а до системи фокусування претензій не виникає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З недоліків в роботі Фронталки в DxOMark були відзначені цифрові шуми в складних сценах під час зйомки зі спалахом і проблеми з різкістю знаходяться на тлі об’єктів. При запису відео в умовах недостатнього освітлення спостерігався високий рівень шумів і зниження деталізації. Крім того, флагман демонструє залишкове рух в відео при ходьбі через особливості роботи системи стабілізації.

За підсумками тестування селф-камера iPhone 13 Pro Max набрала 99 балів, посівши десятий рядок у відповідному рейтингу лабораторії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.