У Samsung Galaxy Z Flip3 знайшли «чорний ящик» для реєстрації падінь

Інсайдери виявили в гнучкій розкладачці цікаву функцію, про яку Samsung не розповіла під час презентації. Вона може стати причиною, по якій офіційний сервісний центр відмовить власнику пристрою в гарантійному обслуговуванні.

Як стверджує Twitter-інсайдер під ніком Tron, в прошивці смартфона присутній спеціальний алгоритм реєстрації падінь. Він фіксує і записує всі випадки вільного «польоту» пристрою протяжністю більше одного метра. Таким чином, стверджує джерело, на підставі цих даних виробник може відмовити користувачеві в гарантійному обслуговуванні в гарантії, якщо смартфон багаторазово падав – навіть якщо на корпусі немає слідів ударів.

Інсайдер порекомендував власникам гаджета не кидати його навіть на ліжко, оскільки це спровокує спрацьовування датчика. Як приклад він навів випадок з ремонтом Galaxy Z Flip3 у якого розтріснувся дисплей по лінії згину. У сервісному центрі з’ясували, що гаджет тричі падав з висоти більше одного метра, що і призвело до пошкодження апарату – в результаті йому було відмовлено в безкоштовному обслуговуванні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.