iPhone 14 отримає до 2 ТБ флеш-пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще одне джерело підтвердило вчорашню інформацію, що компанія Apple планує перейти на використання флешпам’яті QLC NAND в смартфонах лінійки iPhone 14 вже в наступному році. Більш того, Mydrivers стверджує, що в лінійці iPhone 14 з’являться моделі з 2 ТБ флешпам’яті. В цьому році смартфони iPhone 13 Pro пропонують до 1 ТБ флешпам’яті, хоча раніше максимальне значення становило 512 ГБ. Розбирання показує, що в смартфоні як і раніше використовується флешпам’яттю TLC.

Постачальником є ​​Kioxia, а не Samsung. За наявними даними, флешпам’ять у Kioxia дешевше. До виходу iPhone 14 серії в наступному році Apple продовжить збільшувати доступну місткість, хоча вже зараз висловлюються побоювання на тему того, що продуктивність і надійність флешпам’яті QLC NAND не такі хороші, як у пам’яті TLC.

Крім того, поява смартфонів з таким обсяг пам’яті в черговий раз збільшить середню продажну ціну iPhone. Зовні головним нововведенням смартфонів лінійки iPhone 14 повинен стати новий дизайн лицьової панелі: смартфон повинен відмовитися від знаменитого чубчика, а фронтальна камера буде врізаної.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.