Аналітик назвав головні особливості iPhone 14

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними галузевого інсайдера Мін-Чі Куо, через рік Apple представить серію смартфонів iPhone 14. У своєму прогнозі аналітик розповів про ключові нововведення, які, ймовірно, отримають новинки. У їх числі – довгоочікувану відмову від широкого вирізу в екрані для датчиків Face ID.

Очікується, що восени 2022 компанія представить чотири фірмових пристрої: iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max з діагоналлю дисплеїв 6,1, 6,7, 6,1 і 6,7 дюйма відповідно. Крім того, місце звичної «чубчика» на екрані компанія використовує врізану в матрицю Фронталку. Ще одним апгрейдом стане нова тильна камера з головним сенсором на 48 Мп, який дозволить власникам iPhone записувати 8K-відео.

Втім, нововведення може торкнутися тільки Pro-версії. Через труднощі, пов’язаних з установкою датчиків Face ID під OLED-екраном, компанія може залишити виріз на базовій моделі iPhone 14 з частотою оновлення 60 Гц. Інсайдер також стверджує, що Apple розробляє свій перший гаджет з гнучким дисплеєм, презентація якого може відбутися все в тому ж 2023-му. Представники Apple заяву Куо, як зазвичай, не прокоментували.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.