З’явилися подробиці про iPhone 2022 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple представила iPhone 13 кілька днів тому, але в мережі вже з’явилися відомості про лінійці iPhone 14, яка вийде в 2022 році. За даними інформаторів з ланцюжка поставок Apple, як мінімум один з смартфонів отримає дисплей LTPS OLED. Частота оновлення екрану у нього не буде перевищувати 60 Гц. Це буде найдешевша модель в лінійці.

Що стосується інших, то вони будуть використовувати панель LTPO з частотою оновлення 120 Гц (вона буде підлаштовуватися під ситуацію). Нагадаємо, що в серії iPhone 13 тільки моделі Pro і Pro Max використовують дисплей LTPO зі змінною частотою оновлення 120 Гц. Крім того, всі панелі для цих смартфонів поставила Samsung. Згідно з новим звітом, LG увійде в ланцюжок поставок Apple по частині дисплеїв.

Раніше в мережі також публікували передбачувані характеристики смартфонів iPhone 14. Повідомлялося, що стандартна і Pro-моделі отримають 6,06-дюймовий екран. iPhone 14 Max і iPhone 14 Pro Max будуть оснащуватися 6,68-дюймовим екраном. Працювати смартфони будуть на процесорі Bionic A16.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.