Випущений «найбезпечніший Android-смартфон у світі»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Nitrokey представила смартфон NitroPhone 1, який назвала найбезпечнішим Android-телефоном в світі. Він зроблений на базі Google Pixel 4a, на який встановили операційну систему GrapheneOS.

NitroPhone 1 призначений для тих людей, які турбуються про захист персональних даних і про те, що вони можуть стати об’єктами стеження. На сайті компанії приведена цитата Едварда Сноудена: «Якби я налаштовував смартфон сьогодні, я б використовував GrapheneOS Деніела Міці в якості базової операційної системи».

В цілому, NitroPhone 1 пропонує ті ж характеристики, що й Pixel 4a: 5.81-дюймовий FullHD + екран, процесор Snapdragon 730G, 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, основну камеру на 12 Мп. Смартфон коштує 630 євро.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій захищений шифруванням і має чіп безпеки Titan M. Систему в смартфоні язик не повертається модифікувати. Спеціальна функція дозволяє вводити PIN-код без побоювань, що хтось підглядає екран. Програмні опції теж захищають телефон від злому. Крім того, на смартфоні немає ніяких встановлених сервісів Google Play.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.