Samsung розробляє найдешевший 5G-смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Південнокорейська корпорація Samsung розробляє найдешевший 5G-смартфон, повідомляє Galaxy Club. Вартість даного пристрою складе близько 6 000 гривень в перерахунку на національну валюту.

Найбільш бюджетний 5G-смартфон отримає назву Galaxy A13. Виробник вже присвоїв девайсу кодове найменування SM-A136B. На думку інсайдерів, даний апарат розрахований на масового споживача. Виробник поки не розсекречує інформацію про технічні характеристики і можливості мобільного пристрою. Очікується, новинку офіційно представлять до кінця цього року.

На сьогодні найбільш доступним 5G-смартфоном вважається Galaxy A22. Гаджет презентували влітку і оцінили його сумою 229 євро. Апарат отримав процесор MediaTek MTK6833 з вісьмома ядрами з частотою до 2,2 ГГц, дисплей розміром 6,6 дюйма з роздільною здатністю Full HD +, потрійну основну камеру на 48 + 5 + 2 Мп і «Фронталки» на 8 Мп. Пристрій оснастили живильної батареєю на 5000 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.