Samsung показала «мультискладаний» дисплей і інші гнучкі новинки (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На YouTube-каналі компанії з’явилися відразу кілька відеороликів з демонстрацією роботи незвичайних пристроїв. Крім складаючого в двох місцях гаджета, Samsung показала смартфон, стійкий до низьких температур, і розумну колонку з екраном- «обгорткою».

Всі три моделі компанія продемонструвала в форматі повноцінно працюючих прототипів. Перший пристрій з технологією «S-згинання», яке можна скласти втричі, компанія вже представляла на весняній виставці SID 2021. Відеоряд дозволяє краще ознайомитися з його оригінальною конструкцією.

Фішкою другого смартфона з OLED-дисплеєм діагоналлю 7,6 дюйма стала працездатність при температурі навколишнього середовища -20 ° C. У коментарі до відео Samsung вказала, що під час випробувань пристрій пережило 30 000 складань в таких умовах, і продовжило нормально функціонувати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третьою новинкою південнокорейського бренду стала розумна колонка циліндричної форми з 12,4-дюймової гнучкою OLED-панеллю. Судячи по ролику, гаджет управляється за допомогою мобільного додатку. За командою можна обертати екран навколо колонки або вирівнювати його, роблячи майже повністю плоским для повноцінного перегляду контенту, такого як новини і погода. Крім того, на дисплей може виводитися інформація про стан здоров’я користувача.

Як скоро подібні пристрої надійдуть у продаж, Samsung не повідомляє.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.