Інсайдери: Xiaomi готує до випуску чотири нових камерофона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними інсайдерів, бренд випустить серію новинок з просунутими модулями камер, включаючи дві моделі з 108-мегапіксельними датчиками. У мережі вже з’явилися кодові імена смартфонов, а також їх деякі технічні характеристики.

Згідно з інформацією порталу Xiaomiui, компанія представить гаджети з кодовими назвами Pissaro, Pissaropro, Evergreen і Evergo. Першим двом апаратам приписуються датчики зображення Samsung ISOCELL HM3 з дозволом 108 Мп і допоміжні модулі – ширококутний і макро. Крім того, повідомляється, що новинки імовірно отримають бічні сканери відбитків пальців і з’являться на ринку в 2022 році.

Моделі Evergreen і Evergo, за даними джерела, обзаведуться 50-мегапіксельними сенсорами OmniVision OV50C40 і Samsung ISOCELL GN1, але якого саме апарату дістанеться конкретний датчик, не уточнюється. Крім того, обидва смартфона будуть оснащені телеоб’єктивами. Інсайдери також стверджують, що всі чотири моделі компанія оснастить процесорами MediaTek. Інші подробиці і комерційні назви майбутніх новинок Xiaomi поки невідомі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.