Новий флагман Xiaomi не ввійшов в десятку смартфонів з кращою якістю звуку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо, лабораторія DxOMark, яка спеціалізується на науковому підході до оцінки якості камер, динаміків і екранів смартфонів, провела тест флагмана Xiaomi – Mi 11 Ultra. З’ясувалося, що у смартфона не найкраща якість звуку, але відмінні мікрофони.

Як зазначається, тест показав, що Mi 11 Ultra, який ще називають камерофоном за три повнорозмірні задні камери, має слабке відтворення звуку в порівнянні з записом. Якість звуку у смартфона отримало 69 балів, а запис – 77. Підсумкова оцінка склала 71 бал, що означає 13 місце в загальному рейтингу. Виявилося, що у Mi 11 Ultra, якість відтворення гірше, ніж у двох інших моделей Xiaomi – Mi 10 Pro і Mi 10S. Така ж оцінка у iPhone SE другого покоління, iPhone 11 і 11 Pro Max.

При цьому наголошується, що оцінка за якість запису звуку, яку отримало тестоване пристрій, – одна з найвищих.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.