Назву iPhone 13 підтверджено: з’явилися фотографії пакувальних наклейок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Довгий час ходили чутки про те, що новий флагманський смартфон компанії Apple може називатися iPhone 13 або iPhone 12s, однак тепер ніяких сумнівів не залишилося.

Китайські джерела опублікували фотографії наклейок, які будуть присутні на роздрібних упаковках iPhone 13. Вони підтверджують, що новий смартфон отримав саме таку назву.

Раніше повідомлялося, що в серію як і раніше будуть входити чотири моделі, а саме iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max. Цього разу компанія внесла зміни в зовнішній вигляд. Вся серія буде оснащена дисплеєм з зменшеними вирізами. Як уже повідомлялося , найзначнішим зміною в дизайні iPhone 13 є саме цей виріз, який часто називають чубчиком. Чубчик дебютувала в 2017 році в iPhone X і з тих пір з’являлася в кожному новому смартфоні Apple. Діагоналі екраном залишаться колишніми і складуть 5,4, 6,1 і 6,7 дюйма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони будуть побудовані на базі однокристальної системи Apple A15 Bionic. Екран старших моделей буде підтримувати адаптивну частоту оновлення зображення від 1 до 120 Гц, крім того, компанія збільшить ємність флеш-пам’яті до 1 ТБ.

Презентація відбудеться у вересні, імовірно, 14 числа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.