Honor представила Magic 3 і Magic 3 Pro – перші справжні флагмани

Компанія Honor, в рамках свіжої презентації, анонсувала відразу два нових флагмана – Honor Magic 3 і Magic 3 Pro. Обидва пристрої отримали круглий блок основної камери і рекордно округлений дисплей.

Кут заокруглення екрану Honor Magic 3 – 89 градусів. За словами представника компанії, на сьогоднішній день це рекордно велике значення для смартфонів.

Якщо ж говорити про Honor Magic 3 Pro, то хоч за розмірами смартфон і менше iPhone 12 Pro Max, розмір його дисплея при цьому більше: 6,76 дюйма в Magic Pro 3 проти 6,7 дюйма у пристрої від Apple. Діаметрально протилежна ситуація з рамками: в смартфоні Honor вони всього лише на 0,55 мм, а у iPhone 12 Pro Max на 2,33 мм:

Всередині обох смартфонів лежить чіп Snapdragon 888+. Це, а також частота оновлення 120 Гц, має зробити користувальницький досвід максимально приємним за рахунок плавності роботи пристроїв.

Якщо ж говорити про камерах, то між Magic 3 і Magic 3 Pro є відмінності. Так, в більш «базової» версії смартфона всього три камери: широкоугольная на 50 Мп, монохромна на 64 Мп і надширококутний на 13 Мп. Також є лазерний автофокус.

А ось в Honor Magic 3 Pro набір багатшими: до трьох уже описаним вище модулів, додалася телефото камера на 64 Мп і автофокус на базі технології 8×8 dTOF.

Що ж стосовно ціни, то на цей рахунок інформація наступна:

  • Honor Magic 3 – 899 євро за версію 8/256 ГБ.
  • Honor Magic 3 Pro – 1099 євро за версію 8/256 ГБ.

Терміни старту продажів стануть більш відомою трохи пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.