Huawei розповіла про плани по випуску нових смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei підвела підсумки першого півріччя +2021-го. Незважаючи на падіння чистого прибутку, топ-менеджер компанії заявив, що бренд не тільки не припинить боротьбу за мобільний сегмент, але і займе в ньому лідерські позиції в найближчі кілька років.

Згідно зі звітом компанії, виручка від споживчого сегмента виявилася практично вдвічі нижче показників минулого року, а загальне падіння склало 29,43%. З іншого боку, корпоративне підрозділ за підсумками перших шести місяців 2021-го принесло HUAWEI на 18% більше, ніж в минулому році. Основною причиною падіння виручки стало зниження продажів смартфонів через збої в ланцюжку поставок. Втім, як пояснив генеральний директор компанії по споживчому бізнесу Юй Чендон, вендор не планує здаватися.

Незважаючи на ряд обмежень, через які китайський виробник електроніки не може використовувати мобільні 5G-платформи американських розробників чіпів, керівництво HUAWEI заявило, що в найближчі кілька років серія її флагманських пристроїв стане лідером мобільного ринку. Крім того, вихід наступних новинок бренду відбудеться без затримок, незважаючи на труднощі за частиною поставок. З чуток, компанія вже веде переговори з місцевими виробниками про створення «домашніх» 5G-модемів, що не використовують американські технології.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.