Xiaomi, Redmi, POCO – які телефони отримають Android 12 з MIUI 13

Не так давно ми публікували статтю про те, які смартфони Xiaomi та суббрендів не отримають Android 12, а сьогодні поговоримо про протилежне, а саме Xiaomi, Redmi, POCO – які телефони отримають Android 12 з MIUI 13.

Як відомо, користувачі смартфонів Xiaomi зустріли MIUI 12 з великою радістю, але вистачило їх не надовго, оскільки в оболонці почало вилазити багато помилок, які не дозволяли комфортно користуватися смартфонами під її управлінням. В Xiaomi надіялися, що чергова версія MIUI (12.5) дещо виправить таку неприємну ситуацію, але, на жаль, вона також виявилася не такою, як всі очікували. Зараз же, залишається надіятися, що версія MIUI 13 хоча б виправить основні недоліки попередніх версій. Так ось, останнім часом було багато новин про те, які смартфони отримають MIUI 13, а які ні.

Перелік смартфонів Xiaomi (та суббрендів), які з великою ймовірністю отримають MIUI 13, було підготовлено прихильниками бренду, на основі інформації, отриманої від розробників MIUI.

Також вони поділилися інформацією, що Xiaomi спочатку випустить MIUI 13 на основі Android 11, а потім, вийде оновлена версія для смартфонів з Android 12. Традиційно, швидкість розповсюдження MIUI 13 буде повільною і Україна, поряд з нашими сусідами, отримає оновлення в числі останніх.

Тепер стосовно переліку смартфонів, які отримають MIUI 13. Детальний список дивіться нижче.

Xiaomi, Redmi, POCO - які телефони отримають Android 12 з MIUI 13

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.