Google пояснила, чому Pixel 6 буде дорогим смартфоном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Топ-менеджер Google Рік Остерло, відповідаючи на питання журналістів про новий флагмані, заявив, що Pixel 6 буде дорогим продуктом. Він розповів, чому апарат буде мати високу ціну, а в мережі вже з’явилися перші чутки про суму, яку потенційним покупцям доведеться викласти за нові гаджети бренду.

Для серії Pixel 6 пошуковий гігант розробив власний процесор Tensor, що стало одним з головних нововведень у фірмовій серії. Генеральний директор Google Сундар Пічаї раніше заявив, що на створення «домашнього» чіпа компанії знадобилося чотири роки, і робота над ним буде продовжуватися. Рік Остерло також зазначив в інтерв’ю The Verge, що дорогими обидва пристрої роблять саме високу якість і використання просунутої електроніки.

З чуток, в продаж Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro надійдуть по приблизно тією ж ціною, що і актуальні флагмани Samsung – моделі Galaxy S21 + і Galaxy S21 Ultra відповідно. Що стосується специфікацій прийдешніх новинок, базова версія лінійки обзаведеться 6,4-дюймовим дисплеєм (Full HD +) з частотою оновлення 90 Гц, а Pixel 6 Pro отримає 120-Герцева 6,7-дюймовий екран з роздільною здатністю Quad HD +. Серед обох моделей будуть варіанти з 12 ГБ оперативної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro відбудеться цієї осені, точна дата проведення заходу поки невідома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.