iPhone SE 2 бyдe пpeдcтaвлeний в кiнцi вecни

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Влacники кoмпaктнoгo cмapтфoнa iPhone SE мoжyть нeзaбapoм oтpимaти мoжливicть oнoвити cвiй пpиcтpiй, тaк як чyтки пpo iснyвaння iPhone SE 2 знoвy з’являютьcя в мepeжi.

Новий звіт про мініатюрний iPhone повідомляє, що пристрій надійде у виробництво в другому кварталі 2018. Доповідь спирається на повідомлення ланцюжка поставок, згідно з якими поставки ключових компонентів апаратного забезпечення для iPhone SE 2 вже стартували.

Видання DigiTimes стверджує, що пристрій почнуть продавати в травні. Це означає, що смартфон має надійти в масове виробництво до березня. Повідомляється, що iPhone SE 2 цього покоління не буде оснащений системою розпізнавання особи, однак, буде підтримувати технологію бездротової зарядки. Це натякає на використання в iPhone SE 2 скляного корпусу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Залишається відкритим питання про те, чи отримає пристрій безрамковий дизайн.

З огляду на, що оригінальна модель виробляється в Індії компанією Wistron, його оновлення також буде виготовлено згаданим заводом. Крім того, чутки про специфікації iPhone SE 2 припускають, що новинка буде включати в себе чіп Apple А10, 2 GB оперативної пам’яті і акумулятор на 1700 мАг.

Джерело: Gizchina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.