Samsung показала легендарні кнопкові телефони в ролику Galaxy Unpacked 2021

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung опублікувала цікавий тизер заходи Samsung Galaxy Unpacked 2021, який відбудеться 11 серпня, о 17:00 за київським часом. Прес-конференція буде присвячена анонсу нових смартфонів та інших пристроїв південнокорейського гіганта.

У ролику нам демонструють безліч класичних мобільних телефонів, які були безперечними хітами і бестселерами свого часу. Закадровий голос каже:

«Навіщо міняти щось хороше? Гарне питання. Цей телефон колись був хорошим. І цей теж. Але в якийсь момент вони все змінилися, щоб стати краще. І як тільки ми пробуємо щось краще, ми вже ніколи не повертаємося. Тому у нас є більш цікаве питання: “А чи достатньо хороший хороший смартфон?” ».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також Samsung зазначає, що «зміни – єдина постійна в світі інновацій. Просування нових ідей і трансформація існуючого досвіду дозволяють переосмислити рамки можливого ».

З чуток, в цей день повинні представити згинаються смартфони Galaxy Z Fold 3 і Galaxy Z Flip3, розумні годинник Galaxy Watch4 і Watch4 Classic, а також повністю бездротові навушники Galaxy Buds2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.