Показали Google Pixel 6 на «живих» фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що нові Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro покажуть в жовтні цього року. У мережі вже досить витоків по смартфонам – є навіть докладні характеристики:

Тепер з’явилися «живі» фотографії Pro-версії Pixel 6. Як і на рендерах, на фото демонструється незвичайний блок камер, закруглений дисплей з компактним вирізом під фронтальну камеру, а також двоколірний корпус.

«Верхівка» буде світло-помаранчевою, низ – білим. І все це розділене чорним і виступаючим блоком камер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Pro-версії буде три камери: основний модуль на 50 Мп, телефото на 48 Мп і ультраширококутний об’єктив на 12 Мп. Фронтальна камера на 12 Мп.

Це буде перший смартфон Google під керуванням фірмового чіпа з кодовою назвою Whitechapel. Він розроблений у співпраці з Samsung.

І ще один цікавий момент: смартфони будуть отримувати оновлення ПЗ як мінімум п’ять років. На даний момент смартфони Pixel отримують оновлення протягом трьох років, а також оновлення системи безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.