Найдорожчу версію Galaxy Z Flip 3 показали на концепт-рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще до презентації новинок Samsung інсайдери опублікували зображення лімітованої версії розкладачки Galaxy Z Flip 3. Модель з приставкою Thom Browne Edition отримає оригінальний дизайн і імовірно стане найдорожчою модифікацією пристрою.

Головною відмінністю гаджета від базової версії буде ексклюзивне дизайнерське забарвлення корпусу і упаковки. Крім того, новинка, за чутками, обзаведеться преміальної комплектацією, склад якої не уточнюється. При цьому технічні характеристики новинки залишаться ідентичні стандартної моделі. Смартфону приписують процесор Snapdragon 888 Plus, 8 ГБ оперативної пам’яті і акумулятор ємністю 3300 мАг з підтримкою швидкої 25-ватної зарядки.

Розкладачка буде оснащуватися 6,7-дюймовим гнучким дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц. Також у моделі буде фронтальна камера на 10 Мп і два 12-мегапіксельних основних сенсора. Крім того, на зовнішній частині корпусу розміститься допоміжний екран діагоналлю 1,9 дюйма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними інсайдерів, вартість дизайнерської версії гнучкого смартфона складе $ 2480. Для порівняння, базовий Galaxy Z Flip 3 може бути оцінений виробником в 1380 доларів США.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.