Нова технологія OPPO прискорює роботу фірмових смартфонів

Компанія OPPO оголосила про запуск функції RAM Expansion для деяких моделей смартфонів. З її допомогою можна «наростити» обсяг ОЗП наявного пристрою, не вдаючись до стороннього програмного забезпечення, паяльнику або купівлі нового гаджета.

Технологія RAM Expansion дозволяє збільшувати обсяг доступної смартфону оперативної пам’яті за рахунок частини ємності вбудованого накопичувача. Наявність такого файлу підкачки підвищує швидкість обробки даних, завдяки чому пристрій стає більш продуктивним при великих навантаженнях на залізо – наприклад, при одночасному запуску кількох «важких» додатків.

Для ряду регіонів технологія розширення ОЗП вже доступна в червневому оновленні фірмової прошивки. Щоб скористатися нововведенням, після завантаження нової версії ПЗ, в меню «Налаштування» потрібно перейти в розділ «Про телефоні», вибрати необхідний обсяг «бонусної» оперативної пам’яті (до 7 ГБ) і перезавантажити пристрій. Зараз це підтримується смартфонами серії Reno5, а також моделями OPPO A94 і OPPO A74.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.