Дизайн Samsung Galaxy Z Fold 3 і Z Flip 3 показали до презентації

Інсайдер Еван Бласс, прогнози якого майже завжди підтверджуються, опублікував в Twitter зображення двох майбутніх смартфонів Samsung з гнучкими дисплеями. Судячи з якості картинки, це можуть бути прес-рендери апаратів, в деталях розкривають їх реальний дизайн.

Схоже, що обидва смартфона збережуть форм-фактор попередників – при цьому Galaxy Z Fold 3 отримає підтримку фірмового стилуса S Pen і оновлений модуль основної камери, який стане більш компактним. Всі три датчика, за чутками, будуть мати роздільну здатність 12 Мп. Очікується, що апарат на базі процесора Snapdragon 888 представлять в конфігураціях з 12/16 ГБ оперативної і 256/512 ГБ вбудованої пам’яті. Пристрою також приписують акумулятор ємністю 4400 мАг.

Samsung Galaxy Z Flip 3, судячи з рендерів, отримає подвійну основну камеру і компактний зовнішній екран. Згідно з попередніми витокам, його діагональ складе 1,83 дюйма, а основний дисплей оснастять 6,7-дюймовою матрицею. Можлива ємність акумулятора смартфона з підтримкою 15-ватних блоків живлення – близько 3300 мАг.

Презентація нових смартфонів Samsung, за чутками, відбудеться 3 серпня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.