Смартфони

Експерти DxOMark високо оцінили камеру OPPO Find X3 Pro

Share

Представлений в березні поточного року OPPO Find X3 Pro потрапив на тестування в лабораторію DxOMark. Експерти взялися оцінити можливості зйомки основної камери флагмана. Перед початком випробувань фахівці відзначили, що вбудований мікроскоп в ході оцінки пристрою розглядатися не буде.

Тильна камера Find X3 Pro включає 50-мегапіксельний сенсор Sony IMX766 з діафрагмою f / 1.8 і системою OIS, ультраширококутний датчик з роздільною здатністю 50 Мп (f / 2.4) і кутом огляду в 110 °, а також телеоб’єктив на 13 Мп (f / 2.2) з 2-кратним оптичним і 5-кратним гібридним зумом. Основна камера гаджета здатна знімати відео у форматі 4K зі швидкістю 60 або 30 кадрів в секунду, 1080p @ 240 fps і 720p @ 480 fps. 

Експерти лабораторії DxOMark високо оцінили якість фотографій виконаних на OPPO Find X3 Pro. У цій категорії смартфон на даний момент займає четверте місце в загальному рейтингу. Практично на всіх знімках відзначається хороша деталізація, передача кольору, автофокус і майже повна відсутність артефактів. Також фахівці відзначили точну цільову експозицію і відмінний ефект розмиття на портретних зображеннях.

Також смартфон добре показав себе в режимі нічної зйомки з хорошою передачею кольорів та деталей. Ці ж плюси відзначаються на фото, зроблених на ультраширококутний модуль на вулиці в денний час.

До мінусів камери Find X3 Pro в лабораторії віднесли повільний автофокус під час зйомки при слабкому освітленні і присутність шуму, як на фотографіях, так і на відео. Також загальний бал знизили можливості телеоб’єктива. Крім того, під час випробувань були відзначені погані експозиція і баланс білого на відео при слабкому освітленні.

В результаті основна камера OPPO Find X3 Pro за версією DxOMark отримала 131 бал і смартфон зайняв шосте місце в загальному рейтингу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024