Експерти DxOMark високо оцінили камеру OPPO Find X3 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представлений в березні поточного року OPPO Find X3 Pro потрапив на тестування в лабораторію DxOMark. Експерти взялися оцінити можливості зйомки основної камери флагмана. Перед початком випробувань фахівці відзначили, що вбудований мікроскоп в ході оцінки пристрою розглядатися не буде.

Тильна камера Find X3 Pro включає 50-мегапіксельний сенсор Sony IMX766 з діафрагмою f / 1.8 і системою OIS, ультраширококутний датчик з роздільною здатністю 50 Мп (f / 2.4) і кутом огляду в 110 °, а також телеоб’єктив на 13 Мп (f / 2.2) з 2-кратним оптичним і 5-кратним гібридним зумом. Основна камера гаджета здатна знімати відео у форматі 4K зі швидкістю 60 або 30 кадрів в секунду, 1080p @ 240 fps і 720p @ 480 fps. 

Експерти лабораторії DxOMark високо оцінили якість фотографій виконаних на OPPO Find X3 Pro. У цій категорії смартфон на даний момент займає четверте місце в загальному рейтингу. Практично на всіх знімках відзначається хороша деталізація, передача кольору, автофокус і майже повна відсутність артефактів. Також фахівці відзначили точну цільову експозицію і відмінний ефект розмиття на портретних зображеннях.

Також смартфон добре показав себе в режимі нічної зйомки з хорошою передачею кольорів та деталей. Ці ж плюси відзначаються на фото, зроблених на ультраширококутний модуль на вулиці в денний час.

До мінусів камери Find X3 Pro в лабораторії віднесли повільний автофокус під час зйомки при слабкому освітленні і присутність шуму, як на фотографіях, так і на відео. Також загальний бал знизили можливості телеоб’єктива. Крім того, під час випробувань були відзначені погані експозиція і баланс білого на відео при слабкому освітленні.

В результаті основна камера OPPO Find X3 Pro за версією DxOMark отримала 131 бал і смартфон зайняв шосте місце в загальному рейтингу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.