Xperia Ace II – мініатюрний і недорогий смартфон Sony

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Sony випустила на своєму рідному ринку новий смартфон Xperia Ace II. Він вийшов недорогим і досить компактним за сучасними мірками.

У Xperia Ace II встановлений 5,5-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю HD +, напівкруглим вирізом для 8-мегапіксельної фронтальної камери і захистом склом Gorilla шостого покоління. Рамка навколо екрану добре помітна, хоча товстої її назвати не можна. Основна камера подвійна – з 13-мегапіксельним головним сенсором і 2-мегапіксельним датчиком глибини. Сканер відбитків пальців розміщується збоку в кнопці включення. Ємність акумулятора становить 4500 мАг, чого повинно вистачити на 2-3 дні помірного використання.

В якості апаратної платформи використовується процесор MediaTek Helio P35 з 4 гігабайтами оперативної пам’яті і 64-гігабайтним накопичувачем. Пам’ять можна розширити за допомогою карти microSD. Також в наявності 3,5-мм аудіороз’єм, хоча корпус захищений від пилу і води за стандартом IP68. Смартфон важить 159 г, його габарити 140 × 69 × 8,9 мм.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У комплектацію входить Xperia Ace II входить чохол, відповідний кольору корпусу (білий, блакитний або чорний) з відкидною ніжкою, завдяки якій смартфон можна розташувати на столі для комфортного перегляду відео.

Xperia Ace II представлений тільки в Японії і коштує близько 200 доларів. Чи буде він поставлятися в інші країни або залишиться ексклюзивом для японського ринку, невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.