Головну фішку Redmi K40 Gaming Edition показали в дії (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незадовго до презентації новинки Redmi опублікувала відеоролик з демонстрацією висувних тригерів ігрового смартфона. Компанія також розповіла про оригінальну конструкцію нового елемента і про його переваги над сенсорними тригерами інших моделей.

За запевненням бренду, ігрові кнопки забезпечені механічними перемикачами з більш чіткою, ніж у тач-рішень, тактильною віддачею, і здатні пережити не менше 1,5 мільйона натискань. У їх конструкції використовуються в цілому 13 компактних неодімових магнітів, здатних відштовхуватися і притягатися один до одного різними полюсами. Тригери, які наводяться в «бойову готовність» механічними повзунками, виготовлені з міцної нержавіючої сталі BASF, а їх механізм посилено, щоб знизити ймовірність пошкодження при падінні гаджета.

Незважаючи на ускладнення структури смартфона, інженерам вдалося обійтися без збільшення товщини корпусу, яка складає менше 9 мм. Ще однією відмінністю майбутньої новинки від базової моделі стала більш агресивна форма модуля основної камери, який отримав стилізацію під блискавку. Представники компанії також відзначили, що допоміжні елементи управління були сертифіковані для роботи більш ніж в сотні популярних мобільних додатків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з попередніми публікаціями інсайдерів, Redmi K40 Gaming Edition оснастять OLED-екраном Samsung E4 з частотою оновлення 144 Гц і процесором MediaTek Dimensity 1200. Презентація ігрового флагмана відбудеться вже 27 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.