Huawei готує три недорогих смартфона з гнучкими екранами

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Huawei, позбавлена ​​доступу до однокристальної системи через санкції США, яка переживає не найкращі часи. Однак мобільний підрозділ компанії не здається і готує цікаві новинки. У їх числі і лінійка P50, і нові моделі з гнучким екраном.

Реклама

Як пише джерело з посиланням на звіт DigiTimes, дані якої практично завжди підтверджуються, Huawei готує відразу три нових смартфона з гнучкими екранами. Причому мова не йде про моделі рівня Mate X2, навпаки – це будуть пристрої середнього рівня і, зрозуміло, більш доступні. Таким чином Huawei зможе нав’язати в поки сильно обмеженою нижче складних смартфонів конкуренцію Samsung – вона тут беззаперечний лідер.

Ці моделі Huawei отримають екрани AMOLED, але от коли вони вийдуть – велике питання. У компанії настільки мало однокристальних систем, що ми навіть можемо толком не побачити лінійку P50, що вже тут говорити про нові моделі з гнучкими дисплеями. Втім, до кінця року ситуація з однокристальними системами Huawei може почати поліпшуватися – після того, як в жовтні SMIC запустить масове виробництво 7-нанометрових SoC .

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ