Інсайдери показали, як буде виглядати смартфон Samsung Galaxy Quantum2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого року компанія Samsung анонсувала Galaxy Quantum –  смартфон з чіпсетом квантової безпеки. Сьогодні стало відомо, що південнокорейський виробник готується до запуску нової моделі в цій лінійці. В мережі з’явилися технічні характеристики та зображення смартфона Samsung Galaxy Quantum2. Презентація новинки відбудеться в квітні.

Інформацію про новий смартфон поширив корейський блог Naver.com, в якому згадується, що Galaxy Quantum2 буде продаватися в SK Telecom, як і модель першого покоління. Телефон здивує користувачів новим дизайном. Galaxy Quantum2 оснащений дисплеєм Infinity-O з перфорацією по центру. Це плоский дисплей з рамками середнього розміру. Телефон має металевий корпус, а на задній панелі розташовані три камери.

Що стосується технічних характеристик, телефон оснащений 6,7-дюймовим дисплеєм Super AMOLED FHD + з частотою оновлення 120 Гц. Він працює на Snapdragon 855 Plus і має 8 ГБ оперативної пам’яті. Роздільна здатність головного датчика основної камери становить 64 МП. Реалізована підтримка оптичної стабілізації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.