Останні флагмани LG показали на живих фото

Джерела опублікували реальні фотографії останніх флагманських смартфонів південнокорейської компанії LG, які проходять під робочими назвами LG Rollable і LG Rainbow.

LG Rollable – це перший смартфон компанії з екраном який можна розтягнути, він показаний в складеному стані. Що стосується LG Rainbow, то він повинен вийти під назвою LG V70, однак свідчення джерел на цей рахунок розходяться.

Вчора LG підтвердила, що закриває свій мобільний бізнес-підрозділ . Існуючі телефони продовжать продаватися, але компанія розраховує повністю згорнути мобільний бізнес до 31 липня. Деякі джерела вважають, що LG V70 буде випущений в травні-червні цього року, при цьому він вже був протестований в бенчмарке AI Benchmark, де виявився швидшим інших флагманів на Snapdragon 888 .

LG V70 і LG Rollable

Як пише Gizmochina, смартфон LG V70, як і LG Rollable, не побачить світло. На тлі того, що виробник закриває мобільний підрозділ, випуск всіх нових смартфонів скасований.

Поки що LG не робила заяви про долю даних смартфонів. Але навіть у разі їх виходу навряд чи у смартфонів буде багато охочих покупців, враховуючи долю бренду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.