ТОП-7 найкращих сучасних Android-смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кращий Android -смартфон не обов’язково повинен бути найдорожчим або найбільш просунутим, хоча, в цьому списку ви знайдете безліч флагманських пристроїв, таких яккращі смартфони Samsung . Ринок Android -устройств зараз неймовірно насичений, і це великий плюс для покупців: на Android працюють багато зкращих бюджетних смартфонів , які ви можете купити, а також більшістькращих компактних смартфонів і майже всекращі ігрові смартфони .

Насправді, багато хто з кращих смартфонів в цілому в 2021 році – це пристрої на Android , що надають функції не гірше або краще будь-якого iPhone . Давайте дізнаємося, який з кращих Android -смартфонів є найкращим смартфоном для вас в 2021 році.

1. Samsung Galaxy S20 FE

Кожен смартфон в серії Galaxy S20 має свої плюси, але найкращим вибором серед них є модифікація FE або Fan Edition , яка була випущена через кілька місяців після першої партії смартфонів Galaxy S20 . Він володіє преміальним набором функцій і, хоча його ціна може бути трохи вище, ви не будете розчаровані тим, що отримаєте натомість.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. OnePlus 8 Pro

Поки OnePlus 9 не надійшов у широкий продаж, смартфон OnePlus 8 Pro впевнено розташувався на вершині кращих смартфонів компанії OnePlus , цей смартфон може сміливо конкурувати з іменитими брендами завдяки топового обладнанню, чудовому програмного забезпеченню і привабливому преміальному дизайну.

3. Google Pixel 4a

Випуск Google Pixel 4a кілька разів відкладався, перш ніж він побачив світло, але тепер він доступний у вільному продажі, як послідовник всіх тих технологічних шаблонів, які були успадковані ним від Pixel 3a , оскільки він поєднує в собі відмінну камеру з гідним дизайном і чисте програмне забезпечення на операційній системі Android .

4. Samsung Galaxy S21 Ultra

Останній флагман від Samsung – Samsung Galaxy S21 Ultra , є абсолютним чемпіоном серед смартфонів по продуктивності і успішно пригнічує Android конкурентів за допомогою свого надпотужного апаратного і програмного арсеналу.

5. Huawei Mate 40 Pro

З самого початку варто сказати, що Huawei Mate 40 Pro – фантастичний смартфон з чисто апаратної точки зору: великий 6,76-дюймовий OLED-екран, який згинається по краях, і переливаючою колірною обробкою, виглядає це чудово.

6. Oppo Reno 4 Pro 5G

Велика частина того, що може запропонувати Oppo Reno 4 Pro 5G вам точно сподобається, включаючи, звичайно ж, підтримку мереж нового покоління 5G . Смартфон також може похвалитися надшвидкою зарядкою на 65 Вт, яка дозволяє повністю зарядити акумулятор всього за 30 хвилин. Це по-справжньому революційний момент, адже вам ніколи не доведеться заряджати цей смартфон всю ніч.

7. Sony Xperia 5 II

Минулорічний Xperia 5 свого часу займав заслужене місце в списках кращих Android -смартфонів, а його наступник, Sony Xperia 5 II , став одним з кращих Android -смартфонів в 2021 році. Він не сильно відрізняється від свого флагманського попередника, так як поліпшення відбулися в кількох ключових областях.

Пишіть в коментарях, які Android-смартфони ви вважаєте найкращими в даний час, якими особливостями повинні володіти сучасні флагмани?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.