Форм-фактор смартфонів знову змінюється: так може виглядати Samsung Galaxy Z Fold 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше ми повідомляли, що компанія Samsung активно працює над створенням смартфона, дисплей якого буде згинатися в двох місцях. Сьогодні з’явилися перші зображення мобільного пристрою з принципово новим форм-фактором. У південнокорейського виробника вже є досвід в розробці складених смартфонів – Galaxy Z Fold та Galaxy Z Flip. В них однакова технологія складання, незважаючи на різні габарити.

Майбутній Samsung Galaxy Z Fold 3 буде складатися в двох місцях, а діагональ основного екрана буде становити 10  дюймів в розкладеному стані. Наразі південнокорейський виробник розглядає 2 можливі варіанти реалізації такого смартфона. Перший сценарій – принцип закриття віконниць. Гнучкий екран схований, а ззовні знаходиться додатковий дисплей, на якому відображаються сповіщення.

Другий варіант – складання по принципу гармоніки. Частина основного екрана залишається ззовні, що дозволяє відмовитися від використання додаткового дисплея. Однак такий складаний пристрій буде значно товстішим за більшість сучасних смартфонів. Очікується, що презентація Samsung Galaxy Z Fold 3 відбудеться в середині 2021 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.