Показали перше зображення Samsung Galaxy A82

Відомий інсайдер заявив, що Galaxy A82 оснащений камерою «подвійного призначення».

Як ми вже повідомляли, смартфон під назвою Galaxy A82 був недавно помічений в базі даних популярного тестового додатка Geekbench, а пізніше був сертифікований регулятором Bluetooth SIG. Зараз же він з’явився в базі даних Google Play Console, так що тепер у нас є зображення фронтальної панелі й деякі характеристики.

Зображення Galaxy A82 в Google Play Console вказує на те, що він отримав звичний дизайн з отвором для фронтальної камери. Це дивно, оскільки Galaxy A82 повинен стати наступником випущеного у 2019 році смартфона Galaxy A80, який мав інноваційний дизайн з моторизованою камерою, що обертається, використовувано.також для селфі. Висловлюються припущення, що в розпорядженні Google Play Console поки немає офіційних зображень Samsung Galaxy A82, а цей рендер використовується в якості «заповнювача».

Samsung Galaxy A82 буде оснащений однокристальною системою Snapdragon 855+, що дозволить зробити його доступнішим від більшості смартфонів на ринку. Об’єм оперативної пам’яті складе 4 або 6 ГБ, при цьому смартфон отримає 128/256 ГБ флешпам’яті. Galaxy A82 має екран з роздільною здатністю 1080×2400 пікселів та щільністю 450 пікселів на дюйм. Смартфон працює під управлінням операційної системи Android 11.

Раніше відомий інформатор Еван Бласс (Evan Blass) заявив, що Galaxy A82 оснащений камерою «подвійного призначення», в якій буде використовуватися 64-мегапіксельний датчик зображення Sony IMX686.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.