Показали перші живі фото Xiaomi Mi Mix Fold

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На цьому тижні компанія Xiaomi представила перший у своїй історії складаний смартфон Mi Mix Fold . На жаль, він не позбавлений від нестачі, який є у його конкурентів – складка посередині складається навпіл екрану як і раніше дуже добре видно.

Xiaomi вже приймає попередні замовлення на цю новинку, а перші покупці почнуть отримувати її з 16 квітня, причому компанія відзвітувала про великий попит, нібито вся перша партія пристроїв вже зарезервована.

Судячи з живим фотографіям Mi Mix Fold, у цього екрану приблизно така ж помітна складка, як у Samsung Galaxy Fold, що не дивно, адже в обох моделях використовуються гнучкі AMOLED-екрани виробництва Samsung Display. Samsung перейшла на полімерне скло для захисту екрану, і таке ж покриття, ймовірно, використовується в Xiaomi Mi Mix Fold. За своїми властивостями воно близьке до пластику, але набагато краще протистоїть подряпин і може багаторазово згинатися без пошкоджень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На промо-фотографіях складку на екрані, звичайно ж, не видно, адже це явно не те, що хотів би показати виробник. По всій видимості, зараз не існує технологій, які б дозволили повністю позбутися від такого неприємного артефакту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.