Розкрито ключові технічні характеристики нового 5G-смартфона Realme 8

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Декілька тижнів тому відбулася презентація смартфона Realme 8 та його Pro-версія. Виробник заздалегідь попередив, що найближчим часом презентує аналогічний мобільний пристрій, але з підтримкою 5G. Здається, що обіцянки не буди марними. Сьогодні відповідний смартфон з’явився в базі даних відомого регулятора FCC. Це означає, що найближчим часом вже відбудеться старт продажів новинки.

Кодова назва Realme 8 5G – RMX3241. Він успішно пройшов сертифікацію не лише в США, але й в Тайланді та Індії. Регулятори розкрили концепцію дизайну нового смартфона, а також його технічні характеристики, апаратне оснащення. Насамперед, слід відзначити, що це достатньо компактний пристрій – 162,5 x 74,8 x 8,5 м. Смартфон функціонує під управлінням операційної системи Android з програмною оболонкою UI V2.0.

Realme 8 5G обладнаний всіма необхідними датчиками: Wi-Fi 802.11ac, GPS, ГЛОНАСС, BDS, NFC. Довготривалу автономність забезпечує акумуляторна батарея ємністю 5000 мАг. Анонс новинки відбудеться наприкінці квітня. Реалізація підтримки 5G приведе до подорожчання пристрою. Інсайдери прогнозують, що Realme 8 5G буде коштувати приблизно $250.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.