Xiaomi Mi11 Ultra оснастили революційним акумулятором

Xiaomi однозначно має намір струсити всю індустрію смартфонів на наступному тижні. Компанія оголосила, що у флагманському смартфоні Mi11 Ultra буде використовуватися зовсім новий тип акумуляторів, що забезпечить ряд переваг.

Старший менеджер з маркетингу продуктів і глобальний представник Xiaomi Деніел Д.  написав в Twitter, що в Mi11 Ultra буде використовуватися зовсім новий акумулятор з кремнієво-кисневим анодом. За словами представника, це одночасно зменшить товщину елемента живлення і дозволить домогтися швидкої зарядки.

Представник компанії запевняє, що в їхньому новому акумуляторі використовуються технології, аналогічні тим, що застосовуються в електромобілях. 

«Це схоже на додавання нанорозмірних кремнієвих матеріалів до негативного електроду для збільшення теоретичної ємності на грам в 10 разів у порівнянні з графітом», – заявив Деніел Д.

Ще однією проривний технологією від Xiaomi повинна стати рідка лінза , яка зможе змінювати своє фокусну відстань. Це і багато іншого буде представлено в рамках масштабної презентації 29 березня. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.