Новий Xiaomi Mi Mix отримає унікальну рідку лінзу (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Разом з анонсом презентації нового смартфона серії Mi Mix компанія Xiaomi розповіла про одну з його особливостей. Він першим в світі отримає рідку лінзу, що має здійснити справжню революцію в мобільній фотографії.

Поки компанія не розкриває подробиці нової технології, представивши лише кілька зображень і невелике відео. Останнє демонструє, що лінза здатна переміщатися всередині об’єктива і міняти форму, змінюючи таким чином фокусна відстань. За словами Xiaomi, це схоже на принцип роботи людського ока.

Передбачається, що одна камера з рідкої лінзою замінить собою відразу кілька модулів. Наприклад, вона зможе працювати як в звичайному широкоугольном режимі, так і в якості телевика, забезпечуючи оптичне наближення. Можливо, така лінза дозволить знімати і з ультрашироким кутом огляду, що дасть можливість і зовсім використовувати тільки одну універсальну камеру в смартфоні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Показ нового Mi Mix відбудеться в рамках великої презентації 29 березня. З чуток, це буде перший складаний смартфон Xiaomi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.