На відео показали всі можливості камери OnePlus 9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однією з головних особливостей флагманського OnePlus 9 стала камера, розроблена спільно з компанією Hasselblad. Журналісти вже протестували можливості зйомки нового смартфона в різних режимах і поділилися результатами практичних випробувань пристрою.

До складу основної камери OnePlus 9 увійшли три сенсора: головний 48-мегапіксельний Sony IMX689, ширококутний Sony IMX766 на 50 Мп і монохромний з роздільною здатністю 2 Мп. Виробником також заявлена ​​підтримка запису 8K-відео при 30 fps або 4K @ 120 fps.

Знімки, зроблені при денному освітленні на вулиці, показали високу деталізацію і якісну передачу кольору. Добре себе проявив і ширококутний датчик, хоча деякі із зроблених на нього фотографій, за словами журналістів GSM Arena, виявилися «гучними».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При гібридному 10-кратному збільшенні деталізація знімків падає – позначається відсутність виділеного телеоб’єктива. При цьому зйомка з двократним оптичним зумом дозволяє отримувати чіткі кадри без втрати якості.

Макрозйомка і нічний режим, на думку авторів огляду, нарікань не викликають. При портретній фотосесії якість ефекту розмиття знаходиться на високому рівні, але його інтенсивність не регулюється вручну. Фронтальна камера відмінно працює при хорошому освітленні.

Запис відео з роздільною здатністю 8K викликала у журналістів ряд нарікань при зйомці як на основний модуль, так і при залученні ширококутний об’єктив.

Перехід 4K підвищив деталізацію, динамічний діапазон і загальну якість зображення під час запису зі швидкістю 30 і 60 кадрів в секунду.

Вартість базової модифікації з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті становить $ 729.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.