Перші офіційні зображення ігрового смартфона Black Shark 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Black Shark – виробник ігрових смартфонів, який презентує мобільний пристрій наступного покоління 23 березня. Напередодні конференції було оголошено, що актор Пен Юйчан став новим амбасадором бренду. Компанія також розмістила в своєму офіційному акаунті Weibo тизер, на якому зображений Пен Юйчан з ігровим смартфоном Black Shark 4 в руках. Ця картинка повністю розкриває дизайн новинки.

Смартфон виконаний у чорному кольорі з великим X-подібним візерунком на задній панелі. Ми також бачимо модуль камери з трьома датчиками, вирівняними по горизонталі, і світлодіодним спалахом в верхньому центральному положенні. Очікується, що компанія випустить смартфони Black Shark 4 та Black Shark 4 Pro. Очікується, що обидва вони матимуть 6,67-дюймовий дисплей, який може підтримувати частоту оновлення 144 Гц. Інсайдери вважають, що стандартна модель буде мати роздільну здатність екрана Full HD+, а модель Pro, ймовірно, отримає підтримку Quad HD+.

Базова модель буде оснащена процесором Qualcomm Snapdragon 870 SoC, а варіант Pro отримає флагманський чіпсет Snapdragon 888 з підтримкою 18 ГБ оперативної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.