Samsung Galaxy A82 на підході: смартфон здивує своєю камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що Samsung працює над смартфоном Galaxy A82. Нещодавно телефон був помічений в базі даних Bluetooth SIG і Geekbench. Цей телефон прийде на зміну Galaxy A80, який оснащений висувним поворотним модулем камери в якості однієї з основних функцій. Очікується, що Galaxy A82 буде поставлятися з інноваційним модулем камери. Сьогодні німецьке видання GalaxyClub.nl поділилося важливою інформацією про специфікації основного модуля камери A82.

Відповідно до звіту інсайдерів, камера Galaxy A82 буде оснащена 64-мегапіксельним об’єктивом Sony IMX686, а не датчиком Samsung ISOCELL GW2/1. Інформації стосовно інших датчиків немає. Поки що не зрозуміло, чи оснащений смартфон висувною камерою, як його попередник.

Крім того, схоже, що пристрій може бути націлений на південнокорейський ринок, а не на європейський. Можливо глобальна версія з’явиться у продажі трохи згодом. Кажуть, що він оснащений мікросхемою квантового генератора випадкових чисел для кращого шифрування даних. Попередні звіти показали, що Galaxy A82 буде оснащений чіпсетом Snapdragon 855 або Snapdragon 855+, 4 ГБ оперативної пам’яті і ОС Android 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.