Перші зображення глобальної версії смартфона Vivo X60 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дочірня компанія BBK вже презентувала в Китаї серію смартфонів Vivo X60. В цю лінійку увійшли дві моделі – X60 та X60 Pro. Ключова різниця між ними – це модуль основної камери. Pro-версія обладнана квадрокамерою з додатковим 8-мегапіксельним датчиком. Що стосується дизайну, то смартфони виглядають однаково.

Сьогодні китайські ЗМІ повідомили, що компанія Vivo готується до запуску глобальних версій цих смартфонів. З цього приводу в мережі було навіть опубліковано декілька тизерів. Регулятори вже сертифікували лінійку Vivo X60, це означає, що анонс відбудеться найближчим часом. Інсайдери прогнозують, що продажі глобальної версії стартують в Тайвані, але коли саме це відбудеться, наразі невідомо.

Звіти регуляторів підтверджують, що глобальна версія Vivo X60 Pro отримає потрійний модуль замість квадрокамери. Вочевидь це зроблено для здешевлення смартфона. Всі інші технічні характеристики повністю співпадають. Нагадаємо, що китайська версія Vivo X60 Pro обладнана 6,56-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю FHD+.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.