Анонс топового камерофона Huawei P50 відклали на травень 2021

Як повідомляє джерело, презентація лінійки Huawei P50 уже була перенесена на більш пізній термін. Тепер очікується, що смартфони будуть представлені в травні цього року.

Раніше повідомлялося, що лінійка Huawei P50 буде представлена ​​в Китаї 17 квітня, а глобальний запуск відбудеться ще раніше – в кінці березня, проте, судячи з усього, не варто очікувати анонса найближчим часом.

Нещодавно Стів Хеммерстоффер (Steve Hemmerstoffer), відомий під ніком OnLeaks, виклав якісні рендери смартфона Huawei P50 і Huawei P50 Pro.

Huawei P50 оснащений 6,3-дюймовим плоским дисплеєм з отвором для фронтальної камери в центральній верхній частині. Старша модель отримає 6,6-дюймовий екран з вигнутими боковими частинами. Смартфони мають металеве шасі, проте задня частина теж покрита захисним склом.

Обидва смартфони будуть оснащені двома стереодинаміками, вбудованим під поверхню екрану дактилоскопічний датчиком, а також ІЧ-портом для управління побутовою технікою. Родзинкою пристроїв повинна стати найкраща на ринку камера, яка показана на рендера двома великими колами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.