Categories: Смартфони

Новий смартфон Samsung буде в 100 разів краще будь-якого іншого, включаючи iPhone X

Share

Щорічно виробники смартфонів впроваджують нові технології, стандарти і розробки з метою якимось чином поліпшити свою продукцію. Рік за роком збільшується продуктивність, зростає роздільна здатність екрану, якість фотографій поліпшується, а програмне забезпечення стає більш досконалим. Проте, ніяких революційних нововведень з моменту виходу на ринок першого iPhone в 2007 році не було, але зовсім скоро вони повинні з’явитися.

Профільний ресурс BusinessKorea пише, що компанія Samsung Electronics працює над новим смартфоном, який буде в 100 разів краще будь-якого іншого, включаючи iPhone X. Новинка зможе похвалитися такою продуктивністю, якої позаздрять навіть багато сучасних комп’ютерів, оснащені повноцінним чіпом з лінійки Intel Core i5. Домогтися таких результатів допоможе новий процесор, над створенням якого зараз і працюють сотні інженерів.

За даними джерела, для створення першого в світі нейроморфного процесора з штучним інтелектом наступного покоління компанія Samsung Electronics заручилася підтримкою провідних південнокорейських університетів. Новий процесор за своєю структурою має нагадувати людський мозок. Достовірно відомо, що рівень його продуктивності виявиться неймовірно високим, тоді як енергоспоживання рекордно низьким.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що впровадження нейроморфного процесора дозволить знизити енергоспоживання в порівнянні з нинішніми чіпами в смартфонах в цілих 100 разів. З огляду на той факт, що всі сучасні мобільні пристрої витрачаю більшу частину заряду батареї саме на процесор, то очевидно, що час автономної роботи нового смартфона Samsung може виявитися в десятки разів вище, ніж у будь-якого іншого телефону, включаючи iPhone X.

За три роки компанія Samsung має намір витратити на розробку нейроморфного процесора з ІІ нового покоління цілих 8,5 млн доларів. З огляду на настільки великий бюджет можна припустити, що протягом найближчих 3 років південнокорейська корпорація має намір досягти своєї мети, створивши такий смартфон, який буде в 100 разів краще будь-яких наявних на ринку аналогів, включаючи iPhone X.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Microsoft анонсувала Copilot+PC: на що здатна нова категорія ПК

    Microsoft оголосила про випуск нових ПК під керуванням Windows із вбудованим обладнанням штучного інтелекту. Вони…

    21.05.2024

    Скарлетт Йоханссон розповіла, як змусила OpenAI прибрати голос Sky з ChatGPT

    Скарлетт Йоханссон пояснила, чому OpenAI вирішила забрати голос Sky з ChatGPT. Все виявилося досить просто:…

    21.05.2024

    Стала відома ціна Motorola Razr 2024 напередодні представлення

    Motorola готується до запуску своїх наступних складних телефонів, Razr (2024) і Razr Plus (2024), які…

    21.05.2024

    Що робити, якщо ваш обліковий запис у WhatsApp зламали

    WhatsApp - популярний месенджер, в РФ його використовують майже 100 млн осіб на місяць. Зламавши…

    21.05.2024

    iPad Pro M4 з 8 ГБ ОЗП насправді має 12 ГБ оперативної пам’яті

    Як відомо, iPad Pro на SoC M4 пропонують 8 чи 16 ГБ оперативної пам'яті залежно…

    21.05.2024

    Samsung випустила оновлення One UI 6.1 для ще одного смартфона

    Samsung продовжує впроваджувати One UI 6.1 на все більше і більше телефонів серії Galaxy A.…

    21.05.2024