Categories: Ґаджети

Круті бездротові навушники Google тимчасово можна отримати всього за півціни

Share

Разом зі смартфонами Pixel 2 і Pixel 2 XL в жовтні 2017 року компанія Google випустила свої фірмові бездротові навушники Pixel Buds, які стали таким собі «вбивцею» AirPods від Apple, які набрали величезну популярність і фактично повністю завоювали весь ринок. Успіху продукту від «пошукового гіганта» перешкоджають відразу кілька факторів, головним серед яких звичайно ж є ціна, оскільки при схожій ціні вони поступаються AirPods до дизайну і деяким іншим параметрам.

Усвідомлюючи це, офіційний онлайн-магазині Google Store знизив вартість фірмових бездротових навушників Pixel Buds на 50%. Це означає, що тепер всі бажаючі можуть купити круті Bluetooth-навушники всього за півціни, однак у цієї пропозиції є один мінус. Щоб дістати в свої руки цей пристрій для персонального прослуховування музики доведеться купити їх разом зі смартфоном Pixel 2 XL, вартість якого зараз оцінюється виробником в $ 849.

Бездротові навушники Google Pixel Buds в фірмовому магазині в США коштують $ 159, тобто якщо скласти вартість цих двох товарів, то виходить, що покупець повинен віддати $ 1008. Однак, завдяки тимчасовій акції, купити Bluetooth-навушники можна за $ 80, тому вартість всієї покупки складе $ 928. Як довго триватиме настільки щедру пропозицію – невідомо, однак зазвичай «пошуковий гігант» проводить подібні акції протягом 2-3 тижнів, після чого запускає нові.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Купити Pixel Buds за $ 80 – це дійсно вкрай приваблива пропозиція, оскільки ці навушники від Google однозначно варті таких грошей. Важливо зауважити, що отримати 50% знижку на покупку навушників можна при покупці не тільки смартфона Pixel 2 XL , але і більш доступної за ціною моделі – Pixel 2. У спецпропозиції беруть участь дві модифікації телефонів, оснащені 64 ГБ і 128 ГБ постійної флеш-пам’яті, а також всі доступні для покупки колірні рішення.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Шахраї крадуть акаунти українців у WhatsApp

    Шахраї викрадають акаунти WhatsApp, використовуючи фейкові петиції про присвоєння «Героя України» загиблим захисникам. Про це повідомляє…

    30.04.2024

    В мережі з’явилися нові рендери Google Pixel 8a з додатковим кольором корпусу

    Про Google Pixel 8a продовжують з'являтися витоки, і сьогоднішній день не став винятком - насправді,…

    30.04.2024

    Експерти назвали додатки, які стежать за вами та збирають дані

    Оскільки мобільні додатки та сервіси можуть збирати детальну інформацію про користувачів, важливо знати, які дозволи…

    30.04.2024

    Представлені навушники Beats Solo Buds та Solo 4

    Бренд Beats, що належить Apple, анонсував нові накладні бездротові навушники Solo 4. Модель за ціною…

    30.04.2024

    Збитки від шахраїв значно зросли: найпопулярніші схеми з платіжними картками

    Кількість незаконних дій з платіжними картками, за якими були понесені збитки, протягом 2023 року в…

    30.04.2024

    Чому WhatsApp досі зручніше та безпечніше Telegram

    Якщо попросити пошуковик порівняти WhatsApp і Telegram, то він видасть кілька сотень матеріалів, у кожному…

    30.04.2024